Positiv effekt



Jag får verkligen en Positiv effekt av att sola solarium! Innan solningen känner man sig kanske lite nere, deppig, hatar kylan och vintern och efter de där underbara men varma minuterna så känner man sig pigg, fräsch och känner att man klarar av ytterligare en dag i denna kyla :D
I Like!

Idag gav jag och Nelly 99% till den sista uppgiften innan vi kan unna oss en veckas sportlov som antagligen kommer bestå av jobb, jobb och åter jobb och lite ledigt där emellan också så klart :D
1 % la vi ner på lite skitprat och facebook :D

Åkte till Pullan och barnen för att ladda med lite energi som man får av lite skitprat, skratt och busiga barn sen blev det kvällsbesök hos svärmor och där bjöds vi på spagetti och köttfärssås, mums va gott det var! Tack så mycket Ami!
Och då passade Melvin på att sova på farfars sida av sängen inatt innan farfar kommer hem imorgon :D Så nu fick Busungen lite Farmormys mitt i veckan <3 Lyx!

Imorgon blev jag bokad för jobb 15,45-21,30 och även Lördag 06,45-12,45 . Söndag 07,00-12,30 sen en rast och sen jobb igen 15,45-21,30 :D NICE!






Den rätta klänningen!


Jag vaknade av ont i magen och typ hjärtklappning imorse, jag hade drömt att det var dags för bröllop och jag hade INTE inhandlat bröllopsklänningen än så det sista jag kom ihåg var att jag rotade bland massa fula klänningar någonstans för att hitta något skit att ha på mig under vigseln! PANIK!

Så nu har jag tittat runt lite och jag hade en favorit först men den kostar så himla mycket så det känns inte riktigt rätt men nu hittade jag en som jag hoppas kommer passa mig perfekt och den kostade 1/4 del av den första klänningen, 6 veckors leverans så de blir ju 6 långa veckor men den ser helt underbar ut! :D


Sånt är livet


Snart är Februari slut och nu går vi snart in i Mars!
Pluggar förfullt och försöker jobba extra samtidigt, har hittills blivit 2 fredaga eftermiddagar och det var skönt att mjukstarta lite. Ska försöka lägga ut mig mer och speciellt på helger men eftersom man pluggar förmiddagar in på eftermiddagen och sedan "kan" få jobba på eftermiddagarna/kvällarna så känns det som helgerna är MIN lediga tid men eftersom det inte är så mycket jobb just nu på vardagskvällarna så känns det snart nödvändigt att börja ge järnet och få jobb hela helgerna. Man har ju liksom ett bröllop att spara ihop till, det ska handlas nya kläder till Busungen och vi själva måste ju ha lite nödvändiga saker och på de vill man ju kunna unna sig och göra något roligt lite då och då. Man får ju inte mycket när man pluggar och Toffe får mindre och mindre i månaden ju längre han är arbetslös och detta gör ju att alla planer blir jobbigare och jobbigare.
Men sånt är livet det så det är bara att acceptera!

Pluggandet går bra... Vart lite tungt här för ett tag sedan men börjar komma igång nu :D
Lite jobbigt och plugga och sedan ha tankarna på att jobbet kanske ringer snart och vill att jag ska jobba, måste hinna göra mat så jag inte behöver köpa nå äckel på affären, FAN den rena tvätten ska hängas, disken ska tas och var det inte lite dammigt också?! Jo sådana tankar snurrar i huvudet när man sitter och ska plugga och klockan närmar sig eftermiddagen...Ja Toffe ska väl också göra något men dessa tankar slår en iallafall.

Nej nu blev det mycket gnäll känner jag, inte likt mig (hoppas jag =/) :D

I helgen flyttar Pullan med familj hit till Jägargränd :D Ska bli så himla skoj! <3

Då ska det börjas röras på fläsket, Sommaren 2011 !


Och då ska det bli fler mysiga prata-skit kvällar :D


2 veckor sedan!


Oj det är två veckor sedan jag bloggade senast, kanske för att det inte har hänt så mycket speciellt då :D

Iförrgår fick Anna en ide att vi skulle tatuera oss och så blev det :D Sista minuten åkte vi till Tony här i Fagersta :D Blev super nöjd!

<---Min Tatuering

<----Annas tatuering

RSS 2.0