Rökning är farligt!

Jo det är sant jag fick veta det IDAG! :D
Rökning dödar!

Har gjort ett arbete om rökning och idag pratade vi om hur lungorna ser ut hos en rökare! Vilken jävla IDIOT man är egentligen! Fast man tänker ju inte på vad som kommer hända med kroppen om 10-40 år...Blää!! Hur mycket pengar man än har så kan man FAN inte köpa nya lungor! Dags att tänka nu Sandra Magnusson!

Hallå!

Hallå! Nu kan jag sms Blogga, fint! ;)


testmeddelande

testmeddelande


Tillbaka till Verkligheten!

Hemma igen efter en underbar helg med Bror och Jessika!

Idag blev det lite Loppis innan hemfärden och Melvin fyndade en massa ;D
När vi kom hem låg vi i soffan framför Toy Story och jag somnade i några minuter ;D
Sen blev det Scones och besök av Svärföräldrarna och Didrik, Trevligt!
Jag och Melvin gjorde också CHOKLADBOLLAR till kaffet :)

Nu sitter jag här framför datorn och tänker på det som ska göras denna vecka i skolan, det är Medicin och Vård- och Omsorgs uppgifter som ska in på Onsdag plus att jag dragit på att se Die Welle och skrivit hemprovet och det ska göras innan Tisdag kl 13! Ja som sagt tillbaka till verkligheten :D


Mysigt :D


Lördag 25 September

I Torsdags tog vi tåget från Fagersta ner till Uppsala där bror och Jessika mötte upp oss. Tåg resan gick jätte bra med Melvin, han tyckte det var roligt !
Hemma i Rimbo blev de Tacos och mys.

I Fredags åkte vi in till Norrtälje på Öppnaförskolan och Melvin tyckte de var spännande med sångstund och lek med alla barnen. Sen blev de luch på Macdonalds och rundtur i Norrtälje.
Sen åkte vi till Arlanda och tittade på plan som landade och lyfte. Var så mysigt och väldigt spännande för en annan också :)
Jumbo - Hotell och Café blev de en rundtur och en fika, det såg verkligen ut som ett flygplan ute och inne så de var ju en upplevelse för Melvin. T.o.m kvinnan som arbetade där var flygvärdinna :)

Idag tog vi en riktig sovmorgon och mysdag hemma sen vid 14 tiden åkte vi in mot Norrtälje och där blev de Bio - Toy Story 3, Melvin var jätte duktig och såg hela filmen och jag skrattade flera ggr så den är verkligen sevärd!

Jag har lagt ut lite bilder men de är ingen ordning direkt så när vi kommer hem och jag har datakabeln till telefonen ska jag lägga ut fler från tågresan och kort vi tog idag :)

Imorgon har vi planerat att åka på loppis vid 11 tiden sen ska bror köra hem hos till Fagersta igen. Ingen av oss har hemlängtan men det blir säkert skönt när man väl är hemma och får sova i sin säng m.m.
Men de var varit helt underbart att få komma hemifrån och vi har gjort en massa skoj :D

Nu är det snart mat sen ska vi försöka lägga Melvin i tid så att vi kan se på film och inte somnar tidigt som dom senaste kvällarna...


så här glad blev Melvin när han såg planen flyga ovanför oss :)


Arlanda


<3


norrtälje anstalten ;D


Norrtälje


Norrtälje


Mina Älsklingar <3


melvin gav pippina sin napp :)


Norrtälje


Jessika, Melvin och Jag


perfekt ställe att stå på!


melvin :)


jumbo - hotell och café


tog en rundtur i flygplanet bredvid arland flygplats som har café och hotell :)


Arlanda - tittade när planen lyfte :)


RSS 2.0